27 iunie 2019 - masa rotundă „Mamele cu copii de vârstă preșcolară: între serviciu și obligațiuni familiale” - Centrul de Cercetări Demografice

Institutul Naţional de Cercetări Economice, vă invită la prezentarea rezultatelor studiului sociologic „Mamele cu copii de vârstă preșcolară: între serviciu și obligațiuni familiale”, realizat de Centrul de Cercetări Demografice. Întrebările care urmează să fie puse în discuție sunt: Cât de dificilă este reintegrarea în câmpul muncii a mamelor cu copii de vârstă preșcolară după aflarea în concediul de îngrijire a copilului? Ce provocări întâmpină ele și cum găsesc echilibrul între viața profesională și cea familială? Ce ar trebuie de întreprins pentru ameliorarea situației?

La eveniment vor participa reprezentanți ai instituțiilor de stat, mediului academic și alți parteneri sociali preocupați de problemele ce țin de reconcilierea vieții de familie cu cea profesională a femeilor cu copii de vârstă preșcolară.

Evenimentul va începe la ora 10.00, în incinta Institutului Naţional de Cercetări Economice (str.I. Creangă 45, et. 3, sala 309).

Pentru mai multe informații: Liliana Cușnir, cerc. știin., consultant cu presa, CCD, mob.: 069065559; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Яндекс.Метрика