СНПЧ А7 Омск, обзоры принтеров и МФУ

Buciuceanu-Vrabie Marianadr. în sociologie, conf. cercetător, șef CCD Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Gagauz Olga, dr. hab. în sociologie, conf. cercetător, cercetător științific principal Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Savelieva Galina, dr. în economie, conf. cercetător, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Chistruga-Sînchevici Inga, dr. în sociologie Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Zaharov Svetlana, dr. în economie Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Grigoraș Ecaterina Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  

Tabac Tatiana Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pahomii Irina Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cotelnic Vera Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ștîrba Vitalie Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  

Crîșmaru Mariana Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  

Hrușciov Elena Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  

Яндекс.Метрика