Barometrul rolul politicilor familiale 

  A văzut lumina tiparului Barometrul Demografic ”Politici familiale și rolul lor în contextul schimbărilor demografice”. Bazundu-se pe analiza politicilor familiale ale țărilor europene autorii evidențiază cele mai importante măsuri de susținere a familiilor în realizarea intențiilor reproductive, creșterea și educarea copiilor.barometru devidentul demografic rom

La 22 februarie 2017, Centrul de Cercetări Demografice al INCE în parteneriat cu fondul ONU pentru Populație în Republica Moldova, a lansat Barometrul Demografic ”Cum corelăm dezvoltarea economică cu cea demografică sau ce este dividendul demografic?”

 

barometrul ro

La 11 iulie 2016, cu ocazia Zilei Mondiale a Populației Centrul de Cercetări Demografice al INCE în parteneriat cu fondul ONU pentru Populație în Republica Moldova, a lansat Barometrul Demografic ”Impactul crizelor economice asupra proceselor demografice.”

barometrul situatia tinerilor in RM

           La 17 decembrie 2015, Centrul de Cercetări Demografice al Institutului Național  de Cercetări Economice în colaborare cu Fondul ONU pentru Populație (UNFPA), a lansat cel de-al treilea Barometru Demografic cu tema Situația tinerilor din Republica Moldova: de la deziderate la opurtunități”.

 

 

barometru calitatea vietii persoanelor varstnice

La 1 octombrie 2015, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, Centrul de Cercetări Demografice al Institutului Național  de Cercetări Economice în colaborare cu Fondul ONU pentru Populație (UNFPA), a lansat al doilea Barometru Demografic cu tema Calitatea vieții persoanelor vârstnice”, autorii Anatolii Rojco, dr. în economie și Olga Gagauz, dr. hab. în sociologie.

 

 

 

barometrul demografic care este numarul real al populatiei RM           La 10 iulie 2015,  de Ziua Mondială a Populației, Centrul de Cercetări Demografice în parteneriat cu Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei și Fondul ONU pentru Populație (UNFPA) a lansat primul Barometru Demografic cu tema "Care este numărul real al populației Republicii Moldova?".

A fost examinată calitatea datelor statistice oficiale cu privire la numărul și structura populației Republicii Moldova și prezentate estimările alternative ale numărului populației realizate de Centrul de Cercetări Demografice în colaborare cu Institutul de Studii Demografice Max-Planck din Germania.

Citește mai departe...
Яндекс.Метрика