СНПЧ А7 Омск, обзоры принтеров и МФУ

Pe 15-16 octombrie 2021, INCE a desfășurat lucrările celei de-a XV ediție a Conferinței Internaționale ”Creșterea economică în condițiile globalizării”.

În cadrul Conferinței, Centrul de Cercetări Demografice a găzduit sesiunea ”Migrația și schimbări demografice: abordare interdisciplinară”, unde  cercetători și experți naționali și internaționali din Moldova, România, Rusia, Ucraina, Belarus, India, și-au prezentat rezultatele științifice pe tematica sociodemografică vastă. În panelul de discuții Demographic and socio-economic challenges, demografii din Rursia dr.Mihail Denisenko, dr. Vladimir Kozlov, împreună cu dna dr.Olga Gagauz, dr. Olga Penina și Olga Poalelungi au abordat particularitățile de construire a conturilor naționale de transfer din Moldova și Rusia, politicile migraționale din Moldova, precum și inegalitățile în mortalitate prin COVID-19.

       De asemenea participanții sesiunii ”Migrația și schimbări demografice: abordare interdisciplinară” au prezentat rezultate științifice interesante privind îmbătrânirea demografică, migrația externă, fertilitatea, mortalitatea, piața muncii,  dar și impactul pandemiei COVID-19 asupra migrației, sistemului social și de sănătate. Rezultatele conferinței urmează a fi publicate în culegerea de articole. 

 

INCE conf 2021

 

INCE conf 2021 1

 

Яндекс.Метрика